Tiktok’ta Hesap Açmadan Video İzleyince Bildirim Gider Mi?

Tiktok’ta Hesap Açmadan Video İzleyince Bildirim Gider Mi?

Tiktok’ta hesap açmadan video görüntülendiğinde karşı tarafa bildirim gitmez. Gittikçe popülerleşen Tiktok uygulaması günümüzde sıkça kullanılmaya başlanmışken bazı soruları da beraberinde getirmiştir. Bu sorulardan bir tanesi de Tiktok uygulamasında hesap açmadan video izleyince karşı tarafa bildirim gidip gitmediği sorusudur. Tiktok’ta hesap açmadan anonim bir şekilde video izleyebilirsiniz. İzlemiş olduğunuz videolar anonim olduğu için video izleme bildirimi karşı tarafa gitmemektedir.

Tiktok uygulamasında oturum açık ise oturumu kapatarak anonim bir şekilde Tiktok uygulamasını kullanabilir ve akışta videoları izleyebilirsiniz. Hiç hesap açmadan da misafir oturumda Tiktok Uygulamasını kullanabilirsiniz. Hesap açmadan anonim hesabınız üzerinden izlemiş olduğunuz videolar bildirim olarak gitmez. Misafir oturumda içeriklere beğenme, yorum yapma, yorum görüntüleme gibi etkileşilerde bulunamayacağınızı unutmayınız.

Tiktok Giriş Yapmadan İzleyince Ne Olur?

Tiktok uygulamasında giriş yapmadan anonim hesap olarak veya hesap oluşturmadan misafir olarak izle seçeneğini seçerek uygulamayı kullanabilirsiniz. Anonim veya misafir olarak izlediğiniz zaman videoyu beğenme, yorum yapma, video sahibi ile iletişime geçme, favorilere ekleme gibi etkileşim özelliklerden faydalanamazsınız. Anonim hesabınız ile sadece akıştaki videoları izleyebilirsiniz. Tiktok video izleme akışınız ise giriş yapılan hesaplarda olduğu gibi size özel olarak kişiselleştirilir.

Tiktok Hesabı Olmadan Video İzlenir Mi?

Tiktok hesabı açmadan video izlemek mümkündür. Tiktok uygulaması girişinde misafir olarak göz at seçeneğini seçerek hesap oluşturmanıza gerek kalmadan Tiktok uygulamasını kullanabilir ve hesap açmadan video izleyebilirsiniz. Misafir olarak kullandığınız Tiktok uygulamasında videoya etkileşim veremezsiniz. (Videoyu beğenme, yorum yapma, favorilere kaydetme gibi etkileşimler.)

Tiktok’ta Video İzleyince Bildirim Gider Mi?

Tiktok akışında izlediğiniz videolarda görüntülemeye dair bildirim gitmez. Gizlilik ayarlarından gönderi görüntülemeleri seçeneğinde yer alan gönderi görüntüleme geçmişi butonuna basarak aktif hale getirdikten sonra takip edilen kişilerin veya takipçileriniz izlediklerine dair bildirimi alabilirsiniz. Görüntüleme geçmişi yalnızca gönderi atıldıktan 7 gün boyunca görüntülenebilmektedir. Gönderi görüntüleme geçmişiniz açıksa ve bir gönderiyi 7 gün içerisinde görüntülemişseniz bildirim gider. (yeni gelen bir özelliktir.)

Tiktok’ta Videoyu Kimin İzlediği Görülür Mü?

Tiktok’ta videoyu kimin izlediği her zaman gözükmemektedir. Tiktok uygulamasında videolarınız kim tarafından izlendiği gözükmemektedir fakat yeni gelen özellik ile birlikte gizlilik ayarlarında yer alan video görüntüleme geçmişi ile birlikte, video atıldıktan sonra 7 gün içerisinde görüntülenen videolarda kimin izlediği görüntülenmektedir. Bu süre dışında görüntülenen videolarda kimin görüntülediği gözükmemektedir. Kimin izlediği dışında videonuzun kaç kez görüntülendiğini, profilinizi kimlerin görüntülediğini, videoyu kaydedenleri, beğenenleri ve yorum yapanları görebilirsiniz.

Tiktok’ta Video İzlerken Bildirim Gitmemesi İçin Püf Noktalar

  • Tiktok’ta video izlerken bildirim gitmemesi için anonim/misafir olarak uygulamayı kullanabilirsiniz. Video izlerken bildirim gitmemesi için misafir girişinden Tiktok uygulamasını kullanmak faydalı olacaktır.
  • Profil görüntüleme geçmişini kapatabilirsiniz.
  • Video görüntüleme geçmişini kapatabilirsiniz.