Instagram’a Kayıt Yapmadan Girme ve Hikaye Görme Yöntemleri

Instagram’a Kayıt Yapmadan Girme ve Hikaye Görme Yöntemleri

Instagram uygulamasına kayıt yapmadan giriş yapılsa da kısıtlı erişim hakkınız olur. Instagram kayıt yapılmadan giriş konusunda oldukça katı davranır. Sadece kullanıcı profiline göz atabilirsiniz. Trendler ya da reels videoları gibi özelliklerden faydalanamazsınız. Instagram hesapsız giriş için aşağıdaki adımları takip edin.

  • Adım 1: İlk olarak Instagram kayıt yapmadan girmek için arama motoruna giriş yapın.
  • Adım 2: profiline bakmak istediğiniz kişinin başına Instagram ekleyip hesap adını yazın.
  • Adım 3: Sayfada çıkan Instagram linkine tıklayın

Bir Telefonda İki Instagram Hesabı Olur Mu?

Instagram’da birden fazla hesap girişi yapmak mümkündür. Instagram çoklu giriş bağlantısı eklediğinizde aynı cihaz üzerinden hesaplar arası geçiş yapabilirsiniz. İki hesabı kontrol etmek için öncelikle telefona kaydetmeniz gerekir. Instagram yeni hesap eklemek için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Adım 1: Instagram’a giriş yapın.
  • Adım 2: Ekranın sağ alt köşesinde yer alan profil simgesine dokunun.
  • Adım 3: Ekranın sağ üst bölümünde bulunan üç çizgiye dokunun.
  • Adım 4: Sayfanın en alt kısmında yer alan ‘’Hesap Ekle’’ seçeneğine girin.
  • Adım 5: ‘’Yeni Hesap Oluştur’’ yazısına dokunun.

Not: Instagram hesaplar arası geçiş için ‘’Hesap Ekle’’ bölümünden ‘’Mevcut Hesaba Giriş Yap’’ seçeneğine dokunun. Buradan diğer hesaba girebilirsiniz.

Instagram’a Hesapsız Girme Mümkün Mü?

Instagram’a hesapsız girmek mümkün olsa da erişiminiz minimum düzeyde tutulur. Kişinin profiline girme imkanı tanınsa da resim, video ya da reels gibi özelliklerden faydalanamazsınız. Bakmak istediğiniz kişinin profili dışında ana sayfa gibi yerlere giriş yapamazsınız. Instagram’a giriş yapmadan girmek mümkün olsa da uygulamayı minimum düzeyde kullanırsınız. Hesapsız Instagram girişi için arama motoruna Instagram kişinin adı şeklinde yazmanız gerekir.

Instagram Misafir Giriş

Instagram misafir girişi yeni gelen güncelleme ile kaldırıldı. Yenilenen Instagram’da misafir girişi kullanamazsınız. Şikayetvar sitesine yazılan şikayetler ve Instagram’ın daha fazla kişiyi uygulamasına dahil etmek istemesi üzerine Instagram giriş yapmadan bakma minimum düzeye getirildi.

Instagram Hesapsız Kişi Arama Nasıl Yapılır?

Instagram hesapsız giriş, arama motorları ya da üçüncü taraf yazılımlar ile gerçekleşir. Arama motorunda sadece arattığınız kişinin profilini görebilirsiniz. Instagram’ın ana sayfasına giriş yapamazsınız. Üçüncü taraf yazılımlar uygulama tarafından desteklenmediği için kesin sonuç verme ihtimali bulunmaz ve güvenlik garanti edilmez.

  • Adım 1: İlk olarak hesap olmadan Instagram girişi için kullandığınız arama motoruna giriş yapın.
  • Adım 2: Arama kısmına Instagram kişinin adı şeklinde yazıp aratın.
  • Adım 3: Ekrana gelen linklerden ilk sıradakine tıklayın.

Not: Kişiyi aratırken çıkması için hesap adını tam yazmanız gerekir. Hesap adını eksik ya da yanlış yazarsanız çıkmaz.

Instagram Giriş Yapmadan Hikaye Görme

Instagram giriş yapmadan hikaye görme için 3. taraf sitelerden faydalanmanız gerekir. Instagram, kişisel bilgileri önem vermesi ve uygulamaya daha fazla kişinin kaydolması için erişim hakkını oldukça kısıtlar.

1.StoriesIG

StroiesIG; hikaye, video, reels, IGTV görüntülüme ve indirmede kullanılan Instagram sitesidir. Siteye hesap bilgilerini girmeden bakmak istediğiniz kişinin linkini yapıştırıp aratmanız yeterli olur. StoriesIG hem sizin gizliliğinizi korurken hem de gizli profillere bakmanıza yardımcı olur. Kullanması ücretsizdir. 2.Slimpliers

Slimpliers, hesabınızı girmeden anonim kullanabildiğiniz Instagram hikaye izleme sitesidir. Basit arayüzü sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Ücretli ve ücretsiz seçenekleri de bulunur. Ücretsiz sürümünde kullanım sınırı bulunur ve temel özelliklerden faydalanabilirsiniz.

2.StorySaver

StorySaver, tamamen ücretsiz kullanıma açık sitedir. Hikayelere bakmak için kişinin profili gizli olmaması gerekir. StorySaver sitesinde bakmak istediğiniz hikayeleri indirmeniz gerekir. Kişinin linkini yapıştırıp ‘’İndir’’ yazısına tıklayın.